Vuosi Saharassa Tommin ja Kaisu-Leenan kuulumisia Nigeristä
 
  etusivu     kirjeet     me     niger     kuvat     virtuaaliniger     vieraskirja     haku   english  
Kaisu-Leena Rajala

Olen Kaisu-Leena, ja saanut nimeni tekstiilitaiteilija Leenakaisu Hattusen mukaan. Opiskelen Helsingin yliopistossa, maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa, pääaineenani agroekologia ja sivuaineenani trooppinen metsänhoitotiede. Lisäksi luen kehitysmaatutkimusta valtiotieteellisessä tiedekunnassa.

Vuoden verran asustelen nyt Nigerissä (elokuu 2003 - heinäkuu 2004), ja teen graduani ICRISATilla. Tämän harjoittelupaikan sain Suomen ulkoasiainministeriön kautta: he rahoittavat IPALAC-ohjelmaa, jota käytännössä toteutetaan täällä ICRISATin Niameyn tutkimusasemalla.

Lisätietoja ICRISATista (International Crop Research Institute for Semi-Arid Tropics) löytyy englanniksi osoitteesta: www.icrisat.org

Ja IPALAC-ohjelmasta (International Program for Arid Land Crops) englanninkielistä tietoa löytyy: www.ipalac.org


Tommi Rajala

Olen Tommi ja nimeni olen saanut vanhempieni mielikuvituksesta. Yliopistolla pääaineeni on tietojenkäsittelytiede, vaikka viime keväänä opiskelinkin kaikkea muuta paitsi sitä.

Kaisun ollessa 2001 Etelä-Afrikassa tekemässä maatalousharjoitteluaan, minä olin Suomessa ja osasin tehdä melkein kolmea eri ruokaa. Jottei tämä toistuisi, lähdin nyt vaimoni mukaan Nigeriin.

Jos en mitään muuta tekemistä keksi, niin ainakin nämä sivut tulevat saamaan runsaasti täytettä...

© Tommi & Kaisu-Leena Rajala 2003-2004
Nämä sivut ovat osa Leipä ja piimä -sivustoa.