Vuosi Saharassa Tommin ja Kaisu-Leenan kuulumisia Nigeristä
 
  etusivu     kirjeet     me     niger     kuvat     virtuaaliniger     vieraskirja     haku   english  
sivu 5 / 6
  HOI!!! Missä olet Tommi???? Sinun päivää piristävät kommenttisi maailman menosta ovat kadonneet tyystin???? Piristä päivääni pian.....
- ent. Puolankalainen 24.3.2004
  Moi Tommi ja Kaisu!!! Kiitos Tommille hyvästä Kainuun kuvauksesta, se männynnokassa seisominen jos mikä pitää hyvin paikkansa. Kyllähän se niin on että kaiki on hyvin kun pääsee kainuusta pois... Pitäkäähän hauskaa ja laittakaa lisää kuvia liskoista.
- Mari 5.4.2004
  Myöhästyneet synttärionnittelut Tommille. Eihän aprillipäivänä voi onnitella. Täällä pohjolassa paistaa aurinko hohtaville keväthangille, hiekkamyrskyjä ei ole pahemmin näkynyt. Tulkaa jo välillä Suomeen.
- Esa 5.4.2004
Tere! 4.10.2003 kirjoitetussa kirjeessä patisteltiin kirjottamaan tänne vieraskirjaan. Siis oon vasta siellä menossa kirjeiden luvussa. Pikkuhilijaa pikkuhilijaa...
- Matti 5.4.2004
Mielenkiintoisia tarinoita ja paljon tietoa sekä hyviä kuvia.
Hyvää pääsiäistä ja kaikkea hyvää sinne Teille.
Lähettää Tuulikki ja Mikko Puolangalta.
P.S. Liki 1500 hiihtokilometriä on kertynyt Tuulikille talven aikana.
- Tuulikki Moilanen 9.4.2004
   
  Hei!Terveiset Raija-mummun 75-vuotispäiviltä.Siellä oli kaikki muut 11:sta lapsenlapsesta paitsi sinä Tommi. Ja muuta sukua lisäksi. Oli ihan mukava tunnelma.
Me täällä elämme kaunista kevätaikaa. Pärjätkääpähän tekin!
- Päivi 13.4.2004
  mielenkiintoista oli lukea sivujanne. täällä aurinkoisia kevätpäiviä vielä valkoisten hankien keskellä vietämme. pitäkää lippu korkealla.
- leena 14.4.2004
 
Terveisiä Suomen suvesta joka on ihana ja aurinkoinen. On mukavaa käydä aina välillä työpäivän piristykseksi lukemassa Afrikan kuulumisenne. Ne tuovat mieleeni omat vuoteni Afrikassa kolmisenkymmentä vuotta sitten!
- Auni Aflatuni 4.5.2004
 
  Heissan, Tommi! Kerro kuinka tietotekniikka toimii Nigerissä ja mainitse viisi eroa Suomeen. :-)
- Juha 10.5.2004
 
Lähdekritiikkiä herra Kaikkitietävälle: eipä taida valkoinen herrakaan oikein olla perillä bidet-laitteesta. Jalkojen pesun sijasta se on kylläkin tarkoitettu alapäähygieniasta huolehtimiseen!
- BS 12.5.2004
  Hi!

Thanks again for the very good video film! unfortunately it was not shown at the \"childrens university\" at May 14th, since my prof expected something slightly different (which he didn´t describe...). Nevertheless, the film will be shown at several occasions in the near future:-)
Thanks again and all the best for the rest of your stay in Niger!

- Thomas 24.5.2004
 
 
© Tommi & Kaisu-Leena Rajala 2003-2004
Nämä sivut ovat osa Leipä ja piimä -sivustoa.