Vuosi Saharassa Tommin ja Kaisu-Leenan kuulumisia Nigeristä
 
  etusivu     kirjeet     me     niger     kuvat     virtuaaliniger     vieraskirja     haku   english  
sivu 4 / 6
  While in Hungary, Kimmo told me some times to sign Tommi\'s guestbook, so this is a short line to say hi from Greece and to make Kimmo happy! Happy New Year!
- Ioannis Vasilakis 12.1.2004
  Heip ja terveiset Espoosta!
Mietinkin, että missähän ootte, kun en oo Kaisun hahmoa havainnut asematunnelissa, Linnanmäellä saati muuallakaan... Mutta täällä netissähän te oottekin! Ei muuta kuin hyvää jatkoa sinne Afrikan -mantereelle!
- Teija 18.1.2004
  Olipa kiva päivän piristys lukea teidän matkajuttuja!! Kirjoittakaa lisään kiitos!!Terveisin talvisesta Joensuusta.
- Jarmo 28.1.2004
Hyvää ja onnellista ystävänpäivää teille molemmille!
Päivi, Timo, Liisa, Laura ja Antti
- 14.2.2004
Moi Kaisu ja Tommi!
Hienot sivut. Wau! Se on NIIN siistia et te ootte Afrikassa. Afrikka! huh-huh. sanotaan et maailman senkun vaan kutistuu, mut silti ei oo mitaan hajua minkalaist elama on Nigerissa. Kiitos sivuista ja kirjeista. Keep it coming. Hymyilkaa ja jos tulee kylma, muistakaa varvas-sukat :P Ikava!
- Mahsa :) 16.2.2004
   
  ANSKU tässon terve! Kyyneleet rupes virtaamaan pitkin poskia, ku näin sut KAISU-LEENA, tosin vaan täällä netissä, mut kumminkin... oon ylpeä teistä kahesta, te elätte unelmaanne, ettekä pelkästään unelmoi elämäänne. Ja jos täysin rehellisiä ollaan, niin olenpa ehkä hitusen kateellinenkin, HIH! Mullon ikävä sua Kaisu, jospa nähtäis ens suvena.. VOIKAA HYVIN! -anskubansku
- Anna-Maaria 19.2.2004
  Ja moi, Tommi ja Kaisu!
Kävin tänään ekan kerran sivuillanne. En lukenu kirjeitä mut kuvat kattelin. Täytyy todeta että eksoottiselta näyttää...
Hyviä jatkoja pimeimpään Afrikkaan!
- Jaakko Niemi 23.2.2004
 
Terveiset Pylkönmäen lumimyräkästä - vieläkö muistatte, mitä lumi on? Esa käväisi äsken kertomassa kuulumisia ja osoitteen, joten tässä viilentävät sukulaisterveiset teille kaikille!
- Ulla ja Unto Paananen 2.3.2004
 
  Ei oo kuulunna mittää parriin päivään. Ollanko siellä kunnossa, vai joko helle huimoa. Kun ootto niin kaukana, Joni, Arja ja Tommi akkonee. Pitäkeä yhteyttä. Päivä on 5.3.2004.
- Esa 5.3.2004
 
Heippa vaan sinne lämpimään!!! Oli kiva yllätys kun Jonin ja Arjan kommentitkin olivat päässeet julkisuuteen. Toivottavasti aika kuluu vastaisuudessakin yhtä hyvin. Kirjoitelkaa vaan lisää kuulumisia, niin tämä atk:n opiskelukin sujuu rattoisimmin kun on mitä lukea.
- Mari 15.3.2004
  Hei Kaisu ja Tommi

Sain Tommin äidiltä vinkin lukea Arja ja Jonin matkakertomuksen näiltä sivuilta. Melkein tunsin olevani Afrikassa mukana matkalla, niin elävää on kirjoituksenne. Taidanpa jatkaa matkakertomusten lukua myös tulevaisuudessa! Toivon teille kaikkea hyvää sinne Afrikkaan!
- Arja Seppänen 23.3.2004
 
 
© Tommi & Kaisu-Leena Rajala 2003-2004
Nämä sivut ovat osa Leipä ja piimä -sivustoa.