Noloa arkea

Mtwara 03.02.2013

Rasittavinta tässä sadekauden hiostavassa kuumuudessa on se, ettei tahdo saada t-paitaa pois päältä. Miellyttävän kylmässä Pohjolan ilmastossa paita luistaa kauniisti ja tasaisesti kuivaa ihoa pitkin, eikä tartu limaisena ja kosteana nihkeään ihoon kiinni, kuten täällä.

Tai ehkä olen vain lihonut niin paljon, että Suomesta reilut kaksi vuotta sitten ostamani paidat eivät enää mahdukaan pois päältäni.

---

En ole käsitellyt erästä arkeeni täällä kuuluvaa asiaa näissä runoelmissani oikeastaan lainkaan, sillä olen pitänyt asiaa lähinnä nolona. Ehkä nyt voisin ottaa härkää sarvista ja taittaa peistä ja muita typeriä sanontoja.

Jo puolitoista vuotta sitten, asuessamme vielä Newalassa, ostin painonnostopenkin ja kasan erilaisia painoja. Noita painoja olen sitten omilla vaatimattomilla lihaksillani nostellut ylös ja laskenut alas ja kuvitellut tulevani Schwartzeneggerin kaltaiseksi universumin herraksi. Ylös ja alas ja ylös ja alas, niin ne painot liikkuvat. Ylös ja alas. Monta kertaa, paljon painoja, ja lihaksista tulee oikein isot ja komeat. Just.

Kärsin selkävaivoista Newalassa pahastikin, kun toimistolla istuin äärimmäisen epäergonomisen työpisteeni ääressä kahdeksan tuntia päivässä ja sitten yöt nukuin tympeällä vaahtomuovipatjalla. Välillä ei tahtonut nukkumisestakaan tulla kipujen takia mitään. Jotain sitten piti keksiä, ja kyllä kyseiseen vaivaan treenaaminen on auttanutkin. (Eikö ollut hyvä perustelu sille, että olen alkanut tehdä jotain noin noloa?)

Onko nyt hullumpaa kuitenkaan kuultu? Minä olen muka alkanut bodata?

Eipä tuo bodaus kyllä ole tainnut kovin paljon tuloksia tuottaa. Muutaman uuden lihaksen olen itsestäni löytänyt, mutta samanlainen ruipelo olen kuin ennenkin. Ei ole vielä pitänyt isompaa takkia ostaa.

Että ei paidan riisumisen vaikeus siitä johdu, että paidassa olisi enemmän täytettä kuin ennen.

Tommi
Kirjoittaja lupaa, että tämä blogi ei muutu fitness-blogiksi, eikä täällä koskaan tulla käsittelemään penkkituloksia.
Kommentoi.
Kirjoitukset
22.02. Yksi nettikahvila kiitos. Vain 3500 euroa.20.02. Rosvojoukko05.02. Pyha lehma03.02. Noloa arkea02.02. Sadekausi29.01. Rajahauskaa06.01. Tuulilasinpyyhkimien kayttoonotto31.12. Kylmyyden ylistys28.12. Italia ei ole Rooma25.12. Joulu
© Tommi Rajala 2011-2013
Nämä sivut ovat osa Leipä ja piimä -sivustoa.