Vaikka sen valheeksi vannonkin, kyllä mua uskotaan

Tsemppiä Kimmo! Kyllä se siitä.
Matkailu avartaa!!!
Anja
5.9.2006
Minusta todennäköisyys sille, että albatrossi lentää moottorin läpi ja aiheuttaa koneelle viimeistä edeltävän tasapainohäiriön ts. sivuttaisliirun ennen varsinaista syöksykierrettä on aina äärimmäisen todennäköinen. Koneet eivät tipu, ne albatrossi. Rakkaat terveiset Oulusta, Iistä, Suomesta. Iloa.
Heta
10.9.2006
Hei Kimmo!
Miten ihmeessä olet sinne Intiaan tupsahtanut.Yht´äkkiä avatessani sivunne, sinne olikin ilmaantunut uutta juttua. Onpa mukava lukea taas elämääsi siellä. Itse olen huomenna(11.9) lähdössä Pyreneille vaeltamaan 10 päivää.
Terveisin Päivi Tammelasta
Päivi
10.9.2006
Hei! Jonsku sanoi puhelimessa keskiviikon, torstain maissa, että leivassajapiimassa oli tekstejä - ja Tommikin lauantai-iltana. Nyt olen kotiutunut Kangasalan koulutuksista ja pääsin lukemaan... Innolla lisää tekstiä odottaen
äiti
11.9.2006
Pinnaan juuri töistä. Se johtuu siitä, ettei mitään tekemistä ole. Mutta se ei ole syy, tiedetään. Kun on töissä, pitäisi tehdä töitä eikä kirjoitella vieraskirjoihin. Ei varsinkaan etäisten puolituttujen, joiden nimen muistaa vain siksi, että se lukee isolla sivun yläreunassa. Mistä me tunnettiinkaan? Olen jo unohtanut. Intia on kaukana ja muistini lyhenee samassa suhteessa kun matka pitenee. Muistelen, että oli myös joku.. Teemu(?), joka lähti jonnekin, mutta en nyt saa päähäni, että minne.. Sitten oli Heta, Iissä, Hetan muistan, Heta on tyttö. Mutta Heidi on kaikkein läheisin ystäväni. Siis maantieteellisesti. Heidi asuu Alppilassa. Meillä on sama lähikauppa, siitä me tunnetaan.
Mutta terveisiä Kimmolle. Ehkä vielä muistat minut. Nyt kun muistelen, niin me tavattiin silloin sen yhden Niilon luona, mitä siitä nyt on, pari vuotta. Olin se toinen niistä tytöistä, se jolla oli vihreä paita. Oli siinä valkoistakin. En laita nimeäni tähän loppuun, tuohon kohtaan, johon se käsketään laittaa, kun se ei luultavasti sanoisi sinulle mitään kuitenkaan.

Pärjää!
Anonyymi kouluavustaja/opiskelija
11.9.2006
Luetko sähköpostiasi siellä? Ajattelin vain, kun kirjoitin sinulle noin kaksi minuuttia sitten, etkä ainakaan toistaiseksi ole vastannut viestiini. Taisit tosin ehkä ennen lähtöäsi mainita että kirjoitat kuulumisesi tänne Leipään ja piimään, eli ehkä en sittenkään odota pitkiä sepustuksia pelkästään itselleni. En ole niin itsekäs. Nyyh.

Toivottavasti et ole vielä toistaiseksi katunut lähtöäsi (ainakaan kovin katkerasti), vaikka onhan selvää että sinulla on HIRMUINEN ikävä ystäviäsi :)

Pidä hauskaa. Ota kuvia. Pysy turvassa. Ja kun pääset työhön käsiksi, niin OPETA niille sikäläisille sitä englantia, että oppivat keskustelemaan kanssasi henkeviä.
Heidi
11.9.2006
Ollaan täällä arvailtu tuotko sieltä tullessasi mahdollisesti intialaisen aksentin. Kaikki tuntuvat pitävän sitä hyvänä ideana. Minun suositukseni koskee kuitenkin sitarin soittoa, se on varma tapa hankkia kunniaa ja arvostusta. Ainakin minulta.
Jaakko
12.9.2006
Mahtavaa! Nyt minun ei sitten tarvitsekan mennä sinne Intiaan - päähänpinttymä, joka minulla on ollut yli 30 vuoden ajan. Shiva yksin tietää, miksi. Mutta nyt voin unohtaa päähänpinttymäni tarpettomana, kiitos sinun, Kimmo! Istun terveenä ja reippaana hiljaisessa kolmiossani kaikin puolin turvassa ja nautin välitykselläsi Intian ilot ilman sirkkoja ja torakoita ja apinoita, ainoana kosketuksena eläinkuntaan naapurin kissa, joka sekin pysyy poissa sisätiloista, kunhan sille kylliksi kiroilee. Siis lisää tätä riemua, kiitos!

terveisin Anonyymin Kouluavustajan Äiti

PS. Viimeisen kuvan kuvatekstissä oli pieni mutta kiusallinen virhe, jonka korjannet tuotapikaa. Olit rinnastanut tekstissä virheellisesti IHMISET ja NAISET - tarkoituksesihan oli luonnollisesti kirjoittaa IHMISET ja MIEHET. Niin se pikku sormi joskus lipsahtaa, mutta kuumehoureiselle voidaan moinen antaa kertahairahduksena anteeksi...
AKÄ
19.9.2006
Moderoin hieman vieraskirjaani erinäisistä tässä mainitsemattomista syistä johtuen. Pidetään tästä lähin vieraskirja vieraskirjana ja keskustellaan jossain muualla jos halutaan keskustella. Ja jos haluaa minulle suoraan viestejä pistää, niin voi lähettää sähköpostiakin. Osoite ilmestyy sivuilleni piakkoin. Kiitos.
Kimmo Kristian Rajala
24.9.2006
Joko löysit hänet? Enkä tarkoita palmupuuta.
Kirikou vilkuttaa sinulle!
K.
24.9.2006
Kauniit ja lämpöiset terveiset isovanhemmiltasi täältä Kurusta. Odotamme aina innolla uusien \"kirjeittesi\" saapumista. Voihan terveesti!
Raija ja Martti
4.10.2006
Täällä Vieremällä sataa, mikä on oikeastaan aika hauskaa. Tavallaan. Valo on jotenkin erilaista ja ilmaa on kiva hengittää. Välillä oli kylmää, nyt on taas lämpimämpää.

Mutta on mukava huomata, että osaat edelleen kirjoittaa ja oikeista asioista. Olennaisista (ja joskus epäolennaisista) yksityiskohdista hahmottuu isompi kuva? Lupaan lukea tekstejäsi edelleen, etenkin silloin kun sitä vähiten epäilet...

Pysy ihmisenä.
Ex-kämppis
5.10.2006
Kauhea spämmipommi.
Juudas
6.10.2006
Saa jos tahtoo.

Mää vaan spämmään.

Spämätiti spämmää.

Spämä
Mää spämään
6.10.2006
Huimia tarinoita täällä !

Vilkutus "tylsästä" Pariisista...

=D

http://www.u-blog.net/maurelita
Miss Pligaa
31.10.2006
Napakka pakkanen ja upea auringonpaiste, korviin kantautuu svengaavaa musiikkia... Mieli on korkealla ja sielu lepää.

Masentavasta marraskuusta ei tietoakaan. :)
K.
3.11.2006
Huomenta ja hyvää pyhäinpäivää!
Keitän tänne jättämässäsi kattilassa Jonille aamupuuroa, Joni pimputaa vaaleansinistä vauva-aikojensa soittorasiaa ja löhöilee sinun tv-tuolissasi, pakkasta on 22 astetta, aurino paistaa, lumi kimmeltää, telkkarista tulee itsevaltiaat aamukertauksena ja piano odottaa sinua ja soittamistasi. Illalla vein Rahikkalan Jonin meiltä magigin peluusta siskonsa Annikan järjestämiin halloween-kemuihin! Oletko aivan varma, että et edes pikkuriikkisen tunne koti-ikävää?
Mami
4.11.2006
Kiitos Kimmo!
Oli kiva kuulla äänesi tuossa isänpäivän aikoihin ja mukavaa, että muistit meitäkin. Toivomme Sinulle kokemusrikasta matkan jatkoa ja pysy terveenä!
Mummu ja pappa
17.11.2006
Jouluiset terveiset täältä valkeasta Pohjolasta!
3-4 cm sitä valkeaa maassa täällä Tampereen seudulla vielä tällä hetkellä. Mieleenpainuvia vuodenvaihtumisen kokemuksia Sinulle!
Se vanhempi tätisi perheineen
22.12.2006
Iloista Joulua! :D
Toivoo Heidi
24.12.2006
Jouluaaton aterialla Hiltulan ruokapöytään paistoi ikkunasta kuu ja saaresta Lylykylän hautausmaalta järven yli loistivat sadat kynttilät. Kirikoukin osoitti kuuta lusikallaan ja sanoi: "Kuu." Hän oppii uusia sanoja joka päivä. Meillä oli tunnelmallista ja toisaalta joskus todella hauskaakin pelejä pelatessamme tai vaikkapa silloin, kun yritimme huonolla menestyksellä sopia kaikki samaan sänkyyn sinulle tekstiviestejä lähettämään. Eikä ne kaikki viestit pelkästään hassuja olleet, siitähän ne kertoivat, että meillä oli ikävä sinua!
Jouluisin terveisin
äiti
26.12.2006
Hyvää Joulua sinulle sinne Intiaan ja mukavaa reissailua. Laitoimme sinulle pienen joululahjan tilillesi.
Terveisin kummit ja serkut Tammelasta
Päivi
26.12.2006
Itselläni intia on vain kerran tultu nähtyä ja uutta reissua suunnittelen. Teen mielikuvitusmatkoja karttakirjojen ja matkaoppaiden opastuksella. Blogiasi lukiessani aina vain palavampi halu palata intiaan kasvaa ja kasvaa..
-x-
3.2.2007
Mukava kun tulet takaisin Suomeen, vaikka Intia kuulostaakin kiinnostavalta paikalta. Kiitos jännittävistä tarinoista ja eläväisestä kirjoitustyylistäsi, ilo sitä on lukea edelleen.

Vauvan pitäisi tulla maailmaan 23.3. Nähdään kunhan kotiudut ja ehdit selvitä kulttuurishokista!
Petri K.
19.2.2007
No hei... eh? Öh.
Ei minulla mitään asiaa ole.
Aivan upeita kuvia olet ottanut.
Ja osaat näemmä kirjoittaa. Pidin erityisesti kotisivultasi löytyvästä tekstistä vuodelta 1989; nauroin niin, että pikku viisaudenhampaani (jotka poistettiin perjantaina) tulivat iloisiksi.

Ai sinä tulet jo takaisin. Jo.
Tyttö joka syö
26.2.2007
Hei! Muistat varmasti meidät. Kaipaamme sinua KIPEästi. Runkutamme kunnes tulet takaisin katsomaan kanssamme Pallogrillin palvojia ja opettamaan vittusääntöjä. Koulupäivämme ovat tylsiä ilman neuroottisia houreitasi ja
ilman pilkunnussimistasi sinä-passiivi ja muut kielioppivirheet rehottavat keskuudessamme.

Btw,"Ihanaa, kevät!"

Kaipaavin terveisin ex-8.A,tai ainakin ne kolme idioottia, jotka yrittivät käännyttää sinut lihansyönnin kaidalle tielle.
"Kipe, hakkaa ihteäsi kirjalla päähän"
12.4.2007
Heips. Todella osuvia kirjoituksia. Varsinkin kotiinpaluu-masennuksesta, itsellänikin aivan samalaisia tunnelmia ja kokemusksia, ei tosin vapaaehtoistyöstä mutta elämisestä Intiassa kylläkin.

Lohduttavaa tietää, että joku muukin on nähnyt ja kokenut Intian samalla tavalla, ja on kirjoittanut siitä niin kauniisti.
-A-
2.6.2007
Hello Long-Seen Friend!
How the hell did you get to India? I`m in Ireland actually and to be honest I`ve lost all my Finnish, so I understood very little of what`s been written here..
All the best! Good to know U R still weird!
Melinda
5.10.2007
Mutta se on ihan mielenkiintoinen!:)
Melinda
5.10.2007
Yrttitarha erityisesti kiinnosti.
Liinu Leery
7.4.2009
Kirjoitat hirmu kauniisti. Ja mielenkiintoisesti. Kiitos! Jatkan lukemista.
8.12.2010
Kiitos kirjoituksistasi! Olen omassa paluuahdistuksessani ahminut netistä kaikki mahdolliset reissublogit Intiasta. Viimeinen kirjoituksesi olisi voinut olla omani.. Minä olin siellä vain viisi viikkoa intialaisen poikaystäväni luona, reissaten ympäriinsä pohjoisessa. Takaisin täytyy päästä ja pian. Haluaa nähdä lisää. Incredible India. Hassua miten niin moni intia-blogittaja on Oulusta..minäkin lähistöllä asustelen. Kaikkea hyvää sinulle!
Johanna
12.12.2010
Viestisi
Nimesi

Roskan minimoiseksi, kirjoita tähän vielä Kimmo Rajalan etunimi:
© Kimmo Kristian Rajala 2006-2007
Nämä sivut ovat osa Leipä ja piimä -sivustoa.