Inter Rail 2003 Rajalan veljekset junalla Euroopassa
 
 
   
[edellinen][seuraava]
Helsinki, 4.7.
Tommi

Aamulla vielä pakkasin vähän asuntoa laatikoihin ja sulloimme tavaramme rinkkoihimme. Söimme puuroa ja lähdimme kohti keskustaa ennen kahta. Ennen lähtöä rynnistin vielä Itäkeskukseen hakemaan videokameran lisäakkua - alkuperäisellä kun ei voinut kuvata kuin tunnin verran, eikä reilillä välttämättä pääse joka päivä akkuja latailemaan, Nigeristä nyt sitten puhumattakaan.

Ruoat unohtui sitten kuitenkin ostaa evääksi laivamatkalle, ja lisäksi laivassa huomasin unohtaneeni sekä pyyhkeen että hammasharjan kotiin. Onneksi moiset sai ostettua laivasta. Hyttiä meillä ei tietenkään ollut, moinenhan olisi maksanut ylimääräistä, joten nukuimme sitten kansipaikoilla.

Istumasalissa oli 25 paikkaa, ja lisäksi löysimme tyhjän kokoushuoneen, jonka ovenpielessä luki "sleep-in room". Lasten puuhapaikan seinällä oli lisäksi kyltti, jonka mukaan alimman tason peräosassa olisi muutama "sleep-in" -paikka, joissa oli jopa sängyt, muttei lainkaan ovea. Suihkukin siellä oli, vaikkei sitä kyllä mainittu ihan missään.

Nukuimme kuitenkin sitten istumasalissa, missä tuli yöllä todella kylmä, enkä oikein nukkunut kuin muutaman tunnin. Edellisenäkään yönä en ollut nukkunut kunnolla, sillä taisin vähän jännittää. En tosin välttämättä reiliä, vaan myös sitä, että olisin lähdössä kokonaiseksi vuodeksi jonnekin kuka tietää minne... Kuitenkaan laivan Helsingistä lähtiessä minulla ei ollut mitään sen kummempaa matkalle lähdön tunnetta.

Aurinkokin sanoi meille heihei
Aurinkokin sanoi meille heihei


Tommin kommentti yöpaikasta
Viking Mariella, kansipaikat
Kahvilan vieressä olevassa huoneessa oli 25 istuinta. Istuma-asennon lisäksi nukkumista haittasi huomattavasti kylmyys.
Ensimmäisen yön ihanat lepotuolit
Ensimmäisen yön ihanat lepotuolit


Tilastoja
Valokuvia digikameralla otettiin 18 kpl.
Valmistautumista aiempina päivinä kuvattiin videolle noin 14 minuuttia.
Tänään videolle kuvattiin noin 12 minuuttia.

Kimmo valmiina lähtöön Helsingin rautatieasemalla
Kimmo valmiina lähtöön Helsingin rautatieasemalla

[edellinen][seuraava]
 
 
 
Inter Rail 2003 -sivut © Tommi, Kimmo ja Joni Rajala 2003.
Nämä sivut ovat osa Leipä ja piimä -sivustoa.